خروج محصولات لبنی از "قیمت‌گذاری دستوری" به زیان واحدهای کوچک و مصرف‌کنندگان است - هلدینگ سرمایه گذاری برشا

خروج محصولات لبنی از “قیمت‌گذاری دستوری” به زیان واحدهای کوچک و مصرف‌کنندگان است

خروج محصولات لبنی از “قیمت‌گذاری دستوری” به زیان واحدهای کوچک و مصرف‌کنندگان است

یک فعال صنعت لبنیات معتقد است، خروج محصولات لبنی از قیمت‌گذاری دستوری به ضرر صنایع لبنی کوچک و مصرف کنندگان است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی “هلدینگ سرمایه گذاری برشا” فرهاد صیادیان در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به صحبت‌هایی که اخیرا درباره آزادسازی قیمت لبنیات و خروج آن از قیمت گذاری دستوری مطرح است، گفت: البته این آزادسازی هنوز به طور کامل تایید و اجرا نشده، اما اگر اجرا شود به ضرر مصرف‌کنندگان خواهد بود.

وی ادامه داد: آزادسازی قیمت لبنیات افزایش شدید قیمت‌ها را به دنبال خواهد داشت که باعث می‌شود همین سهم کم لبنیات از سفره‌ و سبد خرید مردم از دست برود.

مدیر کارخانه صنایع لبنی کلهر با بیان اینکه این روند به زیان صنایع کوچک لبنی هم هست، عنوان کرد: وقتی قیمت آزاد شود کارخانجات بزرگ قیمت بازار را در دست می‌گیرند و هر قیمتی که بخواهند می‌گذارند و چون برخی از آنها برند هستند مشتریان خاص خود را دارند که فقط بابت برند محصول حاضرند پول بدهند، اما مصرف‌کنندگان عادی دیگر توان خرید نخواهند داشت.

به گفته صیادیان، در چنین شرایطی صنایع لبنی کوچک دیگر قدرت رقابت ندارند و از این گردونه حذف می‌شوند.

مدیر کارخانه صنایع لبنی کلهر اضافه کرد: از سوی دیگر با گرانی محصولات لبنی، فروش صنایع از همین مقدار فعلی هم کمتر خواهد شد و دیگر تولید برای آنها نمی‌صرفد.

وی آزادسازی قیمت لبنیات را به زیان مردم و صنایع لبنی دانست و تاکید کرد: بهتر است دولت به جای آزاد کردن قیمت‌ها، دوباره به شیر یارانه اختصاص دهد که این کار هم به سود مردم خواهد بود و هم صنایع لبنی.

این فعال صنعت لبنیات از افزایش اخیر قیمت لبنیات هم یاد کرد و با بیان اینکه چندی قبل قیمت مصوب شیر خام از کیلویی ۴۸۰۰ تومان به ۶۴۰۰ تومان افزایش یافت، افزود: صنایع لبنی نیز به تبع افزایش قیمت شی،ر قیمت انواع محصولات خود را بین ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش دادند.