نگران ذرت‌های آلوده نباشید - هلدینگ سرمایه گذاری برشا

نگران ذرت‌های آلوده نباشید

نگران ذرت‌های آلوده نباشید

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه ورود نهاده دامی آلوده به چرخه مصرف تقریباً محال است، گفت: اگر کسی با هر شگردی موفق شود ذرت یا نهاده آلوده ترخیص کند حتما در مقصد، یعنی در سیلو و قبل از ورود به دامداری، جلوی محموله گرفته می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی “هلدینگ سرمایه گذاری برشا” سید محمد آقامیری در حاشیه رویداد هم‌افزایی مدیریت ایران در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه امکان پلمب کردن بار آلوده در مقصد هم وجود دارد، اظهار کرد: اگر نهاده‌های دامی استانداردهای لازم را نداشته باشند و آزمایش‌های میکروبی، قارچی و شیمیایی را پاس نکنند، به هیچ عنوان اجازه ترخیص پیدا نمی‌کنند.

همچنین به گفته وی اگر کسی با هر شگردی موفق شود ذرت یا نهاده آلوده ترخیص کند حتما در مقصد، یعنی در سیلو و قبل از ورود به دامداری، جلوی محموله گرفته می‌شود. حتی ممکن است محموله در مبدا آزمایش شود و مشکلی نداشته باشد، اما در مقصد مشخص شود که مشکل دارد که در این صورت هم محموله متوقف می‌شود.

آقامیری با بیان اینکه ورود نهاده دامی آلوده به چرخه مصرف تقریباً محال است، گفت: محموله عنوان شده هم در مقصد شناسایی خواهد شد. البته در حال حاضر محموله هایی در مبدا و مقصد هستند که باید معدوم شوند. برای مثال شب عید ۱۷۰ تن گوشت معدوم شد، چرا که تاریخ آن گذشته بود.

به گزارش ایسنا، ماجرا از این قرار است که در دی‌ماه سال گذشته، دو شرکت واردکننده نسبت به ترخیص ذرت آلوده از گمرک اقدام کردند؛ به نحوی که یکی حدود ۶۸ هزار تن و دیگری ۶۵ هزار تن ذرت که در یکی از انبارهای منطقه ویژه اقتصادی بندر امام (ره) تخلیه کرده بودند به فاصله یک روز به گمرک اظهار می‌کنند، ولی در اوایل اسفندماه، اداره استاندارد به دنبال مشخص شدن آلوده بودن ذرت یکی از شرکت‌ها، خروج آن را ممنوع و انبار مربوطه پلمب می‌شود. شرکت دوم که مجوز واردات محموله ذرت خود را دریافت کرده بود نسبت به ترخیص اقدام می‌کند ولی در ادامه مشخص می‌شود که بخشی از محموله شرکتی که ذرت آن آلوده اعلام شده بود توسط انبار نگهدارنده به شرکتی که صاحب ذرت‌های سالم بود، تحویل و ترخیص شده است.